Ürhajós diéta, Reg-Enor diéta, űrhajós diéta, tojásdiéta és almaecet diéta - Mit kell tudnunk ezekről?

13 napos diéta – Pont, mint az űrhajósok?

A gyors fogyókúrákat kereső páciensek gyakran emlegetik a 10, 13, 21 napos villám diétákat, mint a strandforma elérésének legjobb eszközeit. Egészséges szkepticizmussal a lelkünkben, utána néztünk hát, hogyan is működik?

Reg-Enor diéta, űrhajós diéta, tojásdiéta és almaecet diéta - Mit kell tudnunk ezekről?

Természetesen az eljáráshoz nem szükséges a súlytalanság állapotában levitálnunk, elegendő, ha betartjuk a program igen szigorú előírásait. Azonban mielőtt rátérek a fogyókúra program konkrét ajánlásaira, fontosnak érzem leszögezni, hogy - ismereteink szerint - a valódi űrhajósok nem használják ezt az étrendet.

  • Üzletek A Hold meghódítása után az amerikai hadügyminisztérium és a Penta- gon feltárta a sajtóban az addig féltve őrzött titkot, a diétát, amivel az űrhajósok élelmiszeradagjait összeállították.
  • Fogyás adios
  • Ez lenne hát a nagy titok, amelynek segítségével annak idején maga Norbi is lefogyott.
  • Ehelyett volt fesztiválozás, habzsi dőzsi.
  • Reg-Enor diéta, űrhajós diéta, tojásdiéta és almaecet diéta - Mit kell tudnunk ezekről?

Nevét valószínűleg azért kapta, mert a 13 napos diétát kizárólag olyan fogyni vágyó hölgyek és urak lesznek képesek végigcsinálni, akik űrhajósokat megszégyenítő önfegyelemmel és kitartással bírnak. Az űrhajósok étrendje fogyás chehalis részt fehérje tartalmú ételekből áll, a szénhidrátok százalékos aránya pedig rendkívül csekély.

zsírégetés epping távolítsa el a zsírsejteket a testből

Szabad vs nem szabad a 13 napos diéta során! Tilos szénsavas italok, cukros gyümölcslevek, alkoholtartalmú italok fogyasztása. Az alkoholt elsősorban cukortartalma miatt zárjuk ki. Fűszerek közül a só és persze a cukor az, aminek minimum 13 napig búcsút inthetünk.

c1 fogyás tippek a fogyáshoz hetente

Ugyancsak a kerülendő ételek listáját szaporítják a keményítő tartalmú zöldségfélék, nincs krumpli, sárgarépa, cékla vagy paszternák, és a rizs vagy a kenyér- és tésztafélék is mennek a fogyni enni több zsírt. Agyő pizza, viszlát rizottó… Helyettük fogyaszthatunk sok-sok halat, sonkát, csirkét, tojást, paradicsomot, uborkát, salátát és káposztát.

De megengedett a brokkoli, karfiol, és tofu is, illetve minden olyan étel, ami nem szerepel a 13 napos ürhajós diéta korlátozó listáján.

fogyni anélkül, hogy bármit tenné A fogyás lehetetlennek tűnik

Délután: Ürhajós diéta csésze zöld tea. Vacsora: Egy pohár mandulatej, hal és g tofu.

A FOGYNI VÁGYÓK ÉDEN KERTJE

Különösen igaz ez, ha mellette aktív sporttevékenységet is folyatatunk. A magunk részéről elmondhatjuk, hogy akár a  ketogén diétaakár a  90 napos diéta  esetén, a 13 napos diéta tanulmányozása során is maradtak kétségeink.

Életmentő applikáció

Az vitathatatlan, hogy például az alkohol vagy a kenyérfélék időszakos elhagyása semmi esetre sem válik a kárunkra. Ugyanakkor 13 nap igen kevésnek tűnik, és habár az Apollo-8 asztronautáinak mindössze 7 napra volt szükségük, hogy 10 kört repüljenek a Hold körül, nem egészen két hét alatt komoly és főleg maradandó fogyásra aligha számíthatunk.

Bármilyen diéta program lefolytatásába csak saját felelősségére, szükség esetén előzetes orvosi konzultációt követően kezdjen bele!

elveszíti a zsírzsírt test vékony folyamat

Lehet, hogy érdekel