Tzatziki fogyás, tzatziki recept | Recept, Diétás receptek, Egészséges receptek

tzatziki fogyás

A sima krumpli már nem menő Köszi Ati, vééégre valami, ami nem édes!

tzatziki fogyás sixpad fogyni

Nem, nem a vodka szóda limekarikával… hanem egy SÓS reform recept!!! Szóval ennyi köszönő bevezető után… Ati szakácsunk multikulturális fogása következik! Egy igazi multikulti kaját hoztunk a tányérra.

tzatziki fogyás fogyás kaise kare tippeket

Tzatziki fogyás is, görög is, magyar is. Elég menő, nemde? A Hasselback burgonya eredete Svédországból jött, azon belül is egy Stockholmi étteremről nevezték el. Eredetileg sima burgonyából készül, harmonika szerűen bevagdosva, megtöltve minden finomsággal.

tzatziki fogyás mivel lehet könnyen fogyni

A mi esetünkben a hagyományos burgonyát batátára cseréltük gyerekkori nevén: édesburgonya és zsírszegény sonkával, sajttal, hagymával töltöttük és tettünk bele még feta sajtot is. Sajtimádóknak ez felér majdnem egy orgazmussal : És itt még nincs vége az élvezeteknek, mert köretként tzatziki landol mellé, mely Görögországból származik.

És, hogy mitől lesz Magyar is? Attól, hogy nem uborkából készül, hanem retekből.

tzatziki fogyás zsírégető torna 40 felett

Ha nem kell durván figyelned a makrókra, akkor készíthetsz a burgonya tetejére zablisztből besamel mártást. Ez is egészséges verzió, megmutatjuk hogy… persze ha kicsit szűkös az aznapi kalórialimit, akkor el is hagyhatod…. Ha a mártás már túl sok, akkor ízesítsd a burgit a Walden Farms kalóriamentes szószaival!

tzatziki fogyás mi a karcsúbb fekete vagy fehér

Lehet, hogy érdekel