Mandy fogyás

mandy fogyás

mandy fogyás

Mandy számára nagyon fontos, hogy a diéta értelmében ne kelljen éheznie: a napi ötszöri étkezés során hozzájut a legfontosabb tápanyagokhoz, mint például a fehérjékhez, rostokhoz […] A bájos Mandy Moore-nak eszébe sem jut, hogy jól hangzó villámdiétákkal vagy koplalással sanyargassa magát: a 26 éves színésznő ehelyett az 5 faktoros diétára és mandy fogyás ehhez tartozó edzésmódszerre esküszik.

Mandy számára nagyon fontos, hogy a diéta értelmében ne kelljen éheznie: a napi ötszöri étkezés során hozzájut a legfontosabb tápanyagokhoz, mint például a fehérjékhez, rostokhoz és ballasztanyagokhoz.

Emellett sok vizet fogyaszt, valamint kevéske szénhidrát és zsír is kerül a tányérjára. Az American Dreamz és a Férjhez mész, mert azt mondtam című filmek sztárja nagyon szereti például a vega sushit, de nem tudja megtagadni magától kedvenc csemegéit, a sültkrumplit, a csokis kekszet és a mogyoróvajat sem.

Mandy az évek során megtanulta, hogy a diéta sikere nem az mandy fogyás való lemondásban, hanem a mértéktartásban rejlik.

Majd hozzátette: elfogadja a testét olyannak, amilyen, és pontosan tudja, hogy alakja nem lehet nádszálvékony.

Látom 2,5 éve áll ez a fórum De hátha valaki még néha erre fog járni és tud jó tanácsokat adni. Idáig nem foglalkoztam a pajzsmiriggyel,de most el vagyok kenődve,mert tegnap voltam vércsepp analizisen mert csináltam egy olyan fogyókurát ami nagyon sok emberen segít és én hiába is tartottam be tényleg mindent én nem fogytam semmit Jane Nem vagyok sem lisztérzékeny, sem laktózérzékeny.

A színésznő összességében véve elégedett a testével, csak egyetlen pontjával nincs kibékülve. Mandy a diétához tartozó mozgásprogram keretében a hét öt napján legalább 25 perces edzéssel tarja fitten magát, mely kardio- és erősítő gyakorlatokból áll.

mandy fogyás

Mandy 5 perc kardio-bemelegítéssel kezd, ami lehet például futás, majd 5 percen keresztül erősíti a felsőtestét, és ugyanennyi ideig az alsótestét.

Ezután a has- és hátizom-erősítés következik, majd ismét 5 perc kardióval zárja az edzést. Fotó: Profimedia.

mandy fogyás

Lehet, hogy érdekel