Lány fogyás

Elképesztő fogyás: 45 kilót adott le az egykor duci lány

Szerző: F.

biztonságos fogyás 6 hét

Egyesek az esküvőjükre képesek leadni akár 52 kilót is, másokat egy egzotikus és drága utazás motivál ahhoz, hogy elérjék céljukat. Ez történt a 25 éves Rebecca Graftonnal is, akit egy előre kitűzött jamaicai álomnyaralás segített abban, hogy ne tántorodjon el, kitartson szigorú diétája és edzésterve mellett.

legjobb zsírégető 1000 kg alatt

A philadelphiai lány ben kezdte lány fogyás a fogyókúrát és még abban az évben lefoglalt egy utat Jamaicára, hogy fogyókúráját mindenképp tartsa. Korábban ugyanis ez nem sikerült neki, mindig feladta, ám ezúttal biztosra akart menni.

Kapcsolódó cikkek

Ez motivált a legjobban, hogy végig tudjam csinálni. Áttért a természetes és friss alapanyagokra, kiiktatta a cukrot és a magas szénhidráttartalmú ételeket, helyettük inkább több fehérjét vont be napi étrendjébe.

20 legjobb módszer a fogyáshoz

Megtanultam, hogyan kell használni a friss összetevőket, hogy valóban jó íze legyen az ételnek. Rebecca Grafton mygirlishwhims által közzétett fénykép Nov 8. Eleinte lassú tempóban sem tudott 1 kilométernél többet sétálni, de ahogy hónapról hónapra fogytak a kilók, egyre könnyebben ment az is.

További cikkeink a témában

Mostanra fél maratont is képes lefutni, és nemcsak a futópadon! Rebecca szerint sokat segített átalakulásában a zumba, mint mondja, edzés közben teljesen kikapcsolt, elengedte, ki mit gondol róla és átadta magát a ritmusnak.

Nov Fantasztikus érzés ennyi feleslegtől megszabadulni! Lány fogyás Köszönöm a sok biztatást! Most rajtam a sor, hogy segítsek a fogyni vágyóknak. Kitartás, és meglesz az eredmény!

Lehet, hogy érdekel