Új fogyókúra, Új ajánlások a tartós fogyáshoz az eddigi legnagyobb diétavizsgálat alapján

Tarol a neten a legújabb diéta: eszméletlen hatékony és gyors fogyás

Írta: Váczy Anikó Az éjszakai diéta az első orvosilag alátámasztott fogyókúra, amely azonnali és egyben tartós eredményt hoz.

Új ajánlások a tartós fogyáshoz az eddigi legnagyobb diétavizsgálat alapján

Gyorsan népszerűvé vált, hiszen kevés erőfeszítéssel ígér jelentős fogyást. Úgy égnek a kalóriák és mennek le a pluszkilók, hogy közben nem kell koplalni és új fogyókúra egészségre sem veszélyes.

új fogyókúra

Mennyit fogyhatunk a diétával? Az éjszakai diéta az első éjszaka -1 kilót, az első héten -4 kilót, a további hetekben pedig újabb súlycsökkentést ígér. Caroline Apovian módszerével már több ezer páciensének segített lefogyni, majd meg is tartani karcsú alakjukat, elkerülve a rettegett jojó-effektust.

Itt az új szuperszénhidrát-diéta!

Rögtön az első éjszaka beindul a zsírégetés és a fogyás, 6 nap után pedig zsírégető üzemmódba kapcsol át a szervezet, miközben akár hamburgert és csokoládét is ehetsz. Hogyan étkezhetünk? Valóban nincsenek tiltott ételek, ám az étkezésnek itt is vannak szabályai.

új fogyókúra

A diéta alapja, hogy hetente egyszer smoothie-napot kell tartani. A kitűzött naphoz minden héten ragaszkodni kell, ilyenkor más ételt nem szabad fogyasztani.

Ezt és így egyed 2020-ban, ha trendin akarsz fogyni!

Apovian sok páciense választja a vasárnapot, amikor otthon van, így könnyebb házilag elkészíteni, és betartani, hogy aznap ne egyen mást. A többi 6 napon sovány fehérjében gazdag ételeket kell fogyasztani, mint a szárnyasok, a hal és a tojás, illetve gyümölcsöket és olyan keményítőt nem tartalmazó zöldségeket, mint a brokkoli.

Új ajánlások a tartós fogyáshoz az eddigi legnagyobb diétavizsgálat alapján [origo]

Ez az egészséges étkezés gondoskodik róla, hogy új fogyókúra szervezet egyensúlyba kerüljön, amely az optimális zsírégetés alapfeltétele. Mit ígér a diéta?

Az éjszakai diéta zsírégető üzemmódba kapcsolja az anyagcserét. Garantáltan nem izomból, hanem zsírból fogsz fogyni.

 • Új ajánlások a tartós fogyáshoz az eddigi legnagyobb diétavizsgálat alapján
 • Stílus és fogyás
 • Az új csodafogyókúra: az éjszakai diéta | Well&fit
 • Még több termék Hogyan tovább?
 • A fogyás sikertörténeteinek megérintése

Megszűnteti a vízvisszatartást és a puffadást. A többi fogyókúrával ellentétben nem jár kínzó éhségérzettel, és az idegesítő súlystagnálás is elmarad.

új fogyókúra

Ráadásul nemcsak pár hétig, hanem hosszú ideig alkalmazható, így lényegében egy egészséges életmódprogramként is felfogható. Érezhetően javulni fog a közérzeted, és nő az energiaszinted.

 1. Hatályos:
 2. Zsírégető jó neked
 3. Ezt és így egyed ban, ha trendin akarsz fogyni! -
 4. Nem szándékos fogyás időskorúaknál

Növeli az átlagos élettartamot, és csökkenti az olyan megbetegedések esélyét, mint a szívbaj, a 2-es típusú cukorbetegség és a rák. Hogyan hat? Az ételek utáni erős sóvárgást alapvetően az alváshiány okozza, így ha követed a diétát, és minden éjszaka eleget alszol, akkor elkerül a kínzó éhségérzet. Nagyon elhízott kell fogyni valójában nincsenek tiltott ételek, a diéta olyan egészséges ételeken alapul, amik fehérjében és rostban gazdagok.

Új fogyókúra évek során izmot vesztünk, más fogyókúrák pedig pluszban felelősek a további izomvesztésért.

Tarol a neten a legújabb diéta: eszméletlen hatékony és gyors fogyás

Minél több izomszövettel rendelkezünk, annál gyorsabb az anyagcserénk. Erre az egyszerű, jól működő tételre alapozza Apovian a diétáját. Valóban hatásos?

A többi diétával ellentétben nem kell sanyargatnod magad, így már az elején több sikerélmény ér, ezáltal hosszú távon is motivált maradsz. Tényleg nem jár izomvesztéssel, így nem lassítja az anyagcserét.

 • Új év új célok: Alapok a sikeres fogyáshoz
 • Hmb fogyás
 • Itt az új szuperszénhidrát-diéta! | Well&fit
 • Írta: Váczy Anikó Ezt a diétát neked találták ki, ha te sem vagy hajlandó lemondani a kenyérről!
 • Twitter hogyan lehet lefogyni is

A rendszertelen, nem elégséges alvás mellett nem működik rendesen az anyagcsere, így ha minden éjszaka odafigyelsz, hogy megfelelő körülmények között eleget aludj, akkor hamarosan felpörgeted a működését.

Azonban rögtön az első éjszakára ígért 1 kg fogyás valójában vízvesztés. Ez nem feltétlenül negatívum, mivel ez is egy fontos lépés a valódi súlycsökkentés felé. Fotó: Profimedia — Red Dot.

Lehet, hogy érdekel