Guinot karcsúsító, Csomagajálatok | Bliss GlamSpa | Budapest

Karcsusító krém
Ilyen például a derék környéke, ahonnan sajnos nehéz eltüntetni az úszógumit.

Négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp! Az aromaterápiás fáslizós módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

További információk

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajak, mint az eukaliptusz, a borsmenta, a mentol és a rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt fenntartsa.

További termékek a kategóriából

A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie, és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek le a lerakódott felesleges tápanyagok!

Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az úgy guinot karcsúsító szauna hatás.

guinot karcsúsító

A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után. Kinél alkalmazható ez a kezelés? Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái  vannak.

Aroma testkezelés – eMZSé Beauty-Salon

Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és a terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére haskötény esetén a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak. Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

guinot karcsúsító

Mivel a wiener komsetikum aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, amikor használatát mégsem javasoljuk. Guinot karcsúsító elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabétesz, keringési- légzési és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakció esetén.

Szalonod van?

Szakemberünk a vendéglap felvétele során pontosan tájékoztatja önt a kontraindikációkról. Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések előtt.

Mit érhet el ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel? A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja önnek — mint semmilyen más karcsúsító kezelés — az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet.

Karcsusító krém »–› ÁrGép

Ezek az alábbiak: Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés tán, azonnal centiméterekben mérhető.

guinot karcsúsító

A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.

Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezése. Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a mxl fogyás területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által. Hány kezelésre lesz szüksége? Ez attól függ, hogy mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulit fokától. Általában a szalonokban és kozmetikákban alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti alkalommal.

Kedves Vendégeink! Eljött ez a pillanat is  a Szalonka életében. Szomorúan osztjuk meg Veletek  a hírt, hogy a kialakult koronavírus helyzet  miatt a  Ti és mi egészségünk érdekében bizonytalan időre bezárjuk a Szalonka ajtaját.

Szüksége esetén több kúrát alkalmazunk, mely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak. A kezelő szakember instrukcióinak betartása természetesen elengedhetetlen.

Testkezelés Archívum - Beauty Forum

Hogyan lehet az aromaterápiás fáslizást igénybe venni? Telefonálj bátran, és kérj időpontot.

  • A népszerű manuális GUINOT kezelések sora bővül ezzel a bőr öregedésének látható jelei ellen látványos eredményeket ígérő, saját technikájú, 15 lépéses arcmasszázst is tartalmazó arckezeléssel.
  • Kétségbeesetten akarok lefogyni
  • Schobert norbi fogyókúrás étrend
  • Élvezze a színtiszta ellazulás és hatékony karcsúsodás pillanatait.
  • Guinot Gommage Peau D'Orange Szépség-Kozmetika Guinot szépségszalon Budapest
  • A kozmetika ipar már most széles választékban kínálja különböző hipoallergén termékeit, Vélemények.

Hozz magaddal pót-alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetsz, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek. Megbeszélés a kezelési célokról és módszerekről, valamint  otthoni instrukciók.

A szervezet sav-lúg egyensúlyának beállítása lényeges a kezelés eredményessége szempontjából.

guinot karcsúsító

Mindezek alapján étkezési tanácsokkal is ellátunk. A kezelés folyamata: A kezelendő helyekre szakemberünk vékony rétegben bemasszírozza az alak problémájának megfelelő illóolajat. Azon guinot karcsúsító, ahol söprűvénák vagy hajszálér guinot karcsúsító vannak, jégpólya hatású gélt alkalmazunk, védve ezeket a vérbőség kialakulásától.

Ezt követően begöngyölnek az egyedi adottságaidnak megfelelő illóolaj és gyógynövény-extraktokkal átitatott fáslikba.

guinot karcsúsító

A fáslizás közvetlenül a térd felett kezdődik, a combokon és ülepen keresztül egészen a mell alatti területig.

Térd felett kezdve minimum 3 fásli szükséges, erősebb felépítés esetén 4 fáslit alkalmazunk. Speciális kezelések esetén lábfejtől fáslizva, fáslira van szükség.

Miközben arra fókuszál, hogy hogyan hozza ki minden nőből a szépséget, a GUINOT exkluzív és innovatív kezelési módszereivel világszerte meghódította azon nők szívét, akik a legjobban szeretnének kinézni. Az évek során a GUINOT által kidolgozott kezelések és termékek hatásossága vezető márkává tette a szépségápolási piacon. A kezelő szoba privát szférájában kozmetikusa és egyben Szépségápolási Doktora megvizsgálja a smink nélküli bőrét és személyre szabott szépségápolási tanácsokkal látja el.

Ezután masszázságyra fektetetünk, nylonfóliával beatkarunk. A hatóidő perc, mely idő alatt pihenés, és talpmasszázs történik. A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel, mely effektus az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés testi érzete. Ezután a fáslikat eltávolítjuk, és befejező kezelésként bemasszírozzuk a kötőszövetednek megfelelő utókezelő gélt.

Mit kell tennem a megfelelő hatás elérése érdekében? A megfelelő folyadék mennyiség    elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani a tárolt zsírokat.

Lehet, hogy érdekel