Fogyás ultimátum. Beperelték Jennifer Lopezt

* NUTS [2] - címszó - Hírvonal

fogyás ultimátum

Az utóbbi időben úgy tűnt, a híresség igyekszik is megfogadni a tanácsokat, és kicsit eltűnt a bulvárlapok címoldaláról. Ám kiderült, hogy ennek hátterében egy újabb botránygyanús helyzet áll.

fogyás ultimátum

Ez önmagában véve is több mint furcsa, de a történetnek itt nincs vége. A fiúnak ugyanis zsenge kora ellenére is komoly barátnője van, akit hónapokon keresztül megcsalt Lindsay-vel.

  1. Nincs fogyás időszak
  2. Lefogyhat pmsing közben?
  3. Fókából kutya — egy tacskó sikeres fogyásának történeteMegtekintés Időnként a kutyák is küzdenek túlsúllyal, ami komoly veszélyt jelent az egészségükre.
  4. Megyeri Csilla addig nem szexelt a párjával, míg az nem fogyott a hasából | hu
  5. Slim3 Reni
  6. Ultimátumot adott a magyar műsorvezető: fogyás nélkül nincs szex - Ripost

Az afférra egy amerikai weboldal értesülései szerint a barátnő jött rá, amikor hazarepült a főiskoláról, hogy barátjával tölthesse az őszi szünetet. A lány állítólag magán kívül volt, dühöngött, és ultimátumot adott kedvesének.

Márpedig most ez a Jennifer Lopezről sok mindent írtak és mondtak már, de tolvajnak eddig ritkán nevezték. Márpedig most ez a helyzet: egy John Jacobs nevű férfi azért perelte be őt és ex-férjét, Marc Anthony-t a New York-i bíróságon, mert állítása szerint ellopták a műsorötletét.

A modell srác pedig úgy döntött, szakít Lindsay-vel. Barátnője végig figyelte őt, amint megír és elküld egy üzenetet a sztárnak, mely szerint köztük mindennek vége, és soha többé nem akarja fogyás ultimátum.

fogyás ultimátum

Ennek ellenére úgy hírlik, ismét találkoztak, hiszen a világsztár nem bírja tartósan a fiatal modell nélkül. Sőt, állítólag alkohol nélkül sem: több tanú is állítja, hogy az utóbbi időben többször is a pohár fenekére nézett. Mások szerint viszont addig nem lesz baja, míg nem keveredik bajba ittasan.

Varázslatok fogyás

A galéria megtekintéséhez kattints a képre! Ha viszont így történne, akár egy évre is börtönbe kerülhet — arról nem is beszélve, hogy Oprah Winfrey támogatását is elveszítheti, aki nemcsak bizalmába fogadta, hanem saját csatornáján egy műsort és kétmillió dolláros szerződést is adott neki.

Hatékony zsírégetés futással – Fogyás és futóteljesítmény növelés

Barátai szerint Lindsay ezzel nem élne vissza, és sajtósa is azt bizonygatja, hogy minden rendben van vele. A hírek szerint új terveket, célokat talált magának, és bízik fogyás ultimátum, hogy lesz elég kitartása és akaratereje, hogy ezeket végig is csinálja.

fogyás ultimátum

Étrendjében a kiegyensúlyozottságra törekszik. Reggelire tojás fehérjéből készült rántottát és zöldségeket fogyaszt, ha pedig édességre vágyik, megeszik egy banánt is. Ebédre sovány pulyka vagy csirkehús a menü paradicsommal és leveles salátával, vacsorára pedig gyakran eszik lazacot zöldségekkel és olivaolajjal. Tízóraira és uzsonnára is igyekszik egészséges ételeket enni, például fagyasztott gyümölcsöket, mandulát vagy egy almát.

fogyás ultimátum

Fotó: Profimedia — Red Dot.

Lehet, hogy érdekel