Fogyás tűkkel, Fogyás akupunktúrával: így működik

Akupunktúrás tűvel fogytál? Erre vigyázz!

fogyás tűkkel

Szeretnéd a diétádba fektetett energiádat többszörösére fokozni? Akkor a talpmasszázzsal kombinált fülakupunktúrára van szükséged.

fogyás tűkkel

Természetes segítség a fogyókúra sikeréért. Fogyasztó akupunktúra hagyományos egyszer használatos steril tűvel, talpmasszázzsal kombinálva.

Írta: Wellandfit Ha nem félsz a tűtől, viszont szeretnéd meggyorsítani a fogyókúrád, érdemes kipróbálnod az akupunktúrát. Ez az eljárás kiegészítheti az életmódbeli változtatásokat, és megkönnyíti az életed a diéta idején. A kutatások szerint azok a nők, akik a diéta és a mozgás mellett ezt a módszert is hetente igénybe vették, átlagosan 3,5 kilóval fogytak többet meghatározott idő alatt a kontrollcsoporthoz képest, emellett arról is beszámoltak, hogy kevésbé éreztek éhséget. Lássuk, pontosan milyen áldásos hatásai is vannak az akupunktúrának.

Mivel a fül akupunktúra a reflexológia egyik ága, nem csoda, hogy a két módszer együttes alkalmazásával a szervezetre gyakorolt hatás is megkétszereződik. Mind a fül akupunktúra mind a talpmasszázs gyorsítja az anyagcserét, a méregtelenítést, a nyirokrendszerből a salakanyag távozását. A fül akupunktúra csökkenti az éhségérzetet, jobb lesz az emésztés, csökkennek az evés utáni sóvárgások, további hasznos tulajdonsága, hogy nyugtató, hatása van, ami egy diéta során nem másodlagos szempont.

Mind ezek mellett csacskaság lenne azt gondolni, hogy a fogyni vágyónak csak fogyás tűkkel tett kézzel kell ülnie, az eredményre várva.

Még több termék Alacsonyan kell tartani az inzulinszintet Mindenki úgy szeretne fogyni, hogy szinte pillanatok alatt látni szeretné az eredményt, de ez nem feltétlenül ilyen egyszerű - a doktornő elmondása szerint az ideális az, ha heti egy kilónál senki nem fogy többet. A kezelése mellett persze kiemelt szerepet kap a megfelelő diéta is.

Ajánlatos mérsékelt diétát tartani a kezelések mellett, melyek hatására kevesebb étellel jóllakunk, így kisebb fogyás tűkkel kalóriát viszünk be, szervezetünkbe. A kezelés végén egy mágneses golyó kerül felragasztásra a fül egy speciális pontjára, melynek előnye, hogy az esetleges rendkívüli éhségérzet jelentkezésénél az ezt befolyásoló pontra rá lehet nyomni, így az éhségérzet csökken illetve elmúlik.

A kezeléseket célszerű heti legalább 2 alkalommal, de szerencsésebb 3 alkalommal igénybe venni. Aki irtózik a tűk használatától, azoknak jó hír, hogy elektro akupunktúrás kezelés segítségével is lehet fogyni.

fogyás tűkkel

Ilyenkor a tűk helyett egy speciális készülékkel történik a kiválasztott pontok kezelése. Ez teljesen fájdalommentes, legfeljebb egy kis bizsergést érezhetünk.

  • 250 font, és szeretne fogyni
  • Fogyás akupunktúrával: így működik | Well&fit
  • Életmentő zsírégető
  • Fogyasztó fülakupunktúra- a gyógyszermentes fogyás titka Gyógyszermentes fogyás titka A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
  • Elérhetőségeink Fülakupunktúra, fogyás Testünk több részén van, annak egészét képviselő ún.

Sem fogyni yukle akupunktúrás kezelésnek, sem a talpmasszázsnak nincsenek mellékhatásai — ellentétben néhány, napjainkban divatos fogyókúrás csoda szerrel, amelyet orvosi kontroll nélkül, saját ötletre kezdenek szedni a fogyni vágyók. Egy kezelés időtartama 55 perc, melyet az akció időtartam alatt 10 ,- Ft helyett ,- Ft-ért vehetsz igénybe!!!

Akupunktúrás tűvel fogytál? Erre vigyázz! Anna akupunktúrás tűk segítségével fogyott le és arra kíváncsi, hogyan őrizheti meg az elért eredményt.

Jelentkezz be még ma!

Lehet, hogy érdekel