Fogyjunk együtt

fogyjunk együtt

Hát nem így van?

fogyjunk együtt

Amikor az ember éhes, akkor feszült és ideges, nem tud másra sem gondolni, csak az evésre, fogyás tűkkel fogyjunk együtt.

Sokszor indokolatlanul csúnyán bánunk a körülöttünk levőkkel, mert igazából magunkat nem bírjuk elviselni.

fogyjunk együtt

Szét feszít a kettősség. Egyrész ki kéne tartani, másrészt viszont már annyira a végén akarunk lenni ennek a nyomorúságos fogyókúrának.

fogyjunk együtt

Fínomabbnál-fínomabb falatokkal kényeztetni, jutalmazni magunkat. Ez ám a jó elfoglaltság!

HOGYAN FOGYTAM LE 40 KG-T

Kényeztessük magunkat most fínomabbnál-fínomabb falatokkal és hagyjuk a fenébe a görcsölést. Ja, hogy fogyni is kéne közben!? No lássuk, mit is tegyünk!

fogyjunk együtt

Roppant egyszerű! Ahhoz, h minél tovább érezzük a fínom ízeket, egyáltalán nem kell sokat ennünk, hiszen a szánkban ízlelünk és nem a gyomrunkban. Tehát, csak lasssítsuk le magunkat gyök kettőre, úgy értem olyan nagyon amennyire csak lehetséges és vessük bele magunkat az élvezetekbe!

fogyjunk együtt

Tégy a szádba, az ajkaidhoz közel, fogyjunk együtt nyelved hegyéhez egy kicsi falatot és engedd, h az érzékeid szétszedjék, majd újrakomponálják a mennyei mannát. Fedezd fel benne a fűszereket, az ízrészleteket, a harmóniákat, bármit, amit csak akarsz, mint a lecsó című animációs filmben Imádom, ahogy megalkották, mikor a kis ínyenc patkány ízleli az ételeket.

Igazán látványos és szemléletes :o Persze ne felejtsük pár korty vízzel elválasztani a különböző falatokat, úgy az fogyjunk együtt az élmény. Nos, amíg így ízlelgetünk, élvezzük az ízeket és átadjuk magunkat az itt és most örömének, annyira jól szórakozuk, h a falást is teljesen elfelejtjük és a feszült has helyett az elégedettség tölti majd el testünket és lelkünket

fogyjunk együtt

Lehet, hogy érdekel