Dmae zsírégető

Felejtsd el az eddigi pörgetőket! A DMAE az új korszak | Peak Man

A DMAE egy folyadék, ezért kiegészítőként leginkább bitartarát formában található meg.

dmae zsírégető

A DMAE-t a mentális tevékenység fokozására használják, mivel kimutatták, hogy segíti az összpontosítást, koncentrációt és növeli mentális éberséget. Gyakran olyan, más kiegészítőkkel kombinálva szedik, amelyek szintén az agyi funkciókat erősítő hatásaikról ismertek, például a Ginkgo biloba, inozitol, L-Tirozin.

dmae zsírégető

Egyfajta "agystimulálóként" dmae zsírégető működik, és növelheti az erőt adó energiaszinteket. Kimutatták tanulást, általános hangulatot és intelligenciát serkentő hatásait, ezért a  DMAE gyakran a felismerő képességet serkentő termékek alkotóeleme.

dmae zsírégető

Mindazonáltal a fizikai energiát is serkentheti a mentális funkciókkal együtt. Sokan jobban kedvelik a DMAE stimuláló hatását mondjuk a kávéénál, mivel a hirtelen, lökésszerű hatás helyett mérsékeltebb, jóval elnyújtottabb hatása van.

dmae zsírégető

Beszámoltak arról is, hogy szedésekor a nap folyamán az emberek jóval éberebbek, mivel segíti a pihentető alvást. Mások véleménye szerint élénkebb álmaik vannak tőle, és kevesebb alvást igényelnek. Egyéb elnevezések Dimethylaminoethanol, 2-dimethylaminoethanol, deanol Szinergistái A DMAE jól hat más összpontosítást növelő kiegészítőkkel együtt szedve; ilyen az L-tirozin, Ginkgo biloba, a phosphatidylserin, és az inozitol.

Összetevők 2-dimetilaminoetanol DMAE bitartarát por.

dmae zsírégető

Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Használat Napi adag: 1 x 1ml-es mérőkanál mg Alkalmazás éhgyomorra ajánlott a napi adagot részre elosztva a nap folyamán. Vízben, turmixban elkeverve vagy kapszulázva fogyasztható.

dmae zsírégető

Lehet, hogy érdekel