Bvsa fogyás

BCAA | LifeT!LT Store

A FOGYÁS TITKA - Hogyan változtassuk meg testkompozíciónkat?

Diétázol, de nem akarsz végig éhezni a hosszú hetek folyamán? No és az a célod, hogy a fogyókúrája végére is feszes, formás bvsa fogyás maradjon? Akkor a BCAA kell a diétádhoz! Testednek több mint 50 százalékát fehérje alkotja, és a tested szöveteinek képződéséhez többféle aminosavból felépülő fehérjére van szüksége.

BCAA aminosav diétában

Tehát az aminosavak a fehérjék alkotóelemei, melyek a szervezetedben mindenhol megtalálhatóak. Közülük vannak olyanok, amelyeket képes előállítani a szervezeted, és vannak olyanok is, amiket táplálkozással kell bevinned. Mindegyikre szüksége van a szervezetednek, ugyanis több, fontos szerepet látnak el.

bvsa fogyás

Hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához, az anyagcsere folyamatokhoz, a sejtutánpótláshoz, sebek gyógyulásához. Karban tartják az izmokat, inakat, belső szerveket, és a bőröd, hajad, körmöd egészségét.

BCAA nőknek | Hatás és használat - MYPROTEIN™

Emellett van olyan aminosav, ami például a zsírszállításban játszik szerepet. A különböző szöveteknek más-más típusú aminosavra van szüksége.

bvsa fogyás

De vajon melyik az, amely neked diétázó és sportoló nőként kiemelkedő jelentőségű lehet? A BCAA az izomzatod 35 százalékát teszi ki, és a szervezeted nem képes előállítani, tehát étkezéssel kell pótolnod.

A BCAA a testszöveteid felépítéséhez nélkülözhetetlenek. Mivel az aminosavak a fehérjék építőkövei, és fehérjéből épülnek fel az izmaink, inaink, szerveink, mirigyeink, hajunk, körmeink is, ezért mindezen sejtek fenntartása, növekedése, regenerálódása az aminosav beviteled függvénye.

Zsírégető és izomerősítő táplálékkiegészítők

A BCAA három aminosavból áll, ezek az l — leucin, l — izoleucin és a valin. Az l — leucin elsősorban a csontjaid, a bőröd, és az cfp fogyás regenerálódásához járul hozzá, az l — izoleucin a hemoglobin termelődéséhez szükséges, a valin pedig az izmok energiaforrása, illetve a sejtanyagcserében van nagy szerepe. Ez pedig a feszes formád kárára válhat. Az is nagyon fontos, hogy az edzések alatt nagy stressznek teszed ki a szervezeted, és ha nem látod el a létfontosságú tápanyagokkal, akkor idővel lassabban regenerálódsz, és könnyebben le is betegedhetsz.

De mik is azok az előnyök, amelyekkel a BCAA segíti a diétád? Energia, stimulánsok és plusz kalória nélkül! A BCAA bevitele edzés előtt és közben kitolja a fáradságérzeted — feltölti a csökkenő aminosav szintet bvsa fogyás nem engedi, hogy a fáradság következtében kibocsátott tryptophan kifejtse aktiváló hatását, mely az edzés utáni fáradtság okozója.

E folyamat következtében tovább leszel képes edzeni, és a mentális frissességed is megmarad a bvsa fogyás bvsa fogyás. Megvédi az izmodat a hosszú edzések vagy diéta alatt! Avagy ettől maradsz feszes!

bvsa fogyás

A diéta és a hosszas edzés mind katabolikus leépítő folyamatokat indukál — melyet a plusz BCAA-val mérsékelheted, hiszen ezek az aminosavak védenek ezen folyamatok ellen. Ha éhgyomorra kardiózol!

  • BCAA,
  • Hölgy köpenye fogyás
  • Fogyás visszavonulás cape város
  • Edzés előtt és után fogyasztva állítólag leküzdhető vele a fáradtság, elkerülhető az izomláz és támogatja az izmok újjáépülését.
  • A test, az izmok, az anyagcsere-folyamatok és úgy általában a szervezet felkészítése a formálási folyamatokra és az alapok letétele a megfelelő diétás étrenddel kezdődik, a hatékony edzésekkel folytatódik, míg a táplálékkiegészítők felgyorsítják és látványosabbá teszik az egészet.

A BCAA a lehető legjobb opció, ha éhgyomorra kardiózol, de el akarod kerülni az izomvesztést! A súlyzós edzések előtt is érdemes fogyasztani, hiszen a diéta miatt gyakran lehetünk energiahiányosak, fáradtak… egy BCAA-ban és esetleg egy  típusú zsírégetők zsírégetőben gazdag koktél  azonban a durva diéta alatt is hozni fogja az energiát!

bvsa fogyás

Főképp a leucin az, ami fokozza a leptin termelést. A leptin egy, a zsírsejtek által termelt hormon, amely elsődleges az anyagcsere, étvágy-és testsúly szabályozásában.

A leptin a zsírraktározás és éhségérzet egyik fő szabályozó faktora — így a plusz BCAA bevitellel hatásosan tudod szabályozni az étvágykontrollt! Diéta alatt napközben elkortyolgatva nemcsak védi az izomszöveted, de még az étvágyat is kordában tartja.

Kapcsolódó cikkek

Közvetve tök jó zsírégető! Mivel energizál az edzéseken — plusz szénhidrátbevitel nélkül, és csökkenti az éhséget — így több kalóriát égetsz az edzéssel, és mérsékled a kalóriabevitelt! Ez a kettő pedig minden diéta alapja!

Miért különösen hasznosak a BCAA aminosavak diétában?

Lehet, hogy érdekel