Zsírégetés robbanás, Recent Posts

A leptin bomba, avagy az elhízás valós okai

zsírégetés robbanás

May 22, Sport, egészség Biztosan sokan hallottatok már a HIIT edzésről, de zsírégetés robbanás nem tudjátok pontosan, miért is olyan hatékony ez az edzésforma, a PiuBella csapata ebben is segít! A HIIT, tehát High Intensity Interval Training nem más, mint egy rövid de robbanás szerűen intenzív szakaszok és rövid pihenők ciklikus ismétlődésén alapuló mozgásforma.

Gyakorlatilag bármely mozgást végezhetsz ennek az edzésnek az alapján.

zsírégetés robbanás

Akár futás a szabadban, a friss levegőn, vagy ha teremben szeretsz jobban edzeni, akkor a futópadon. Esetleg lehet ez is az alapja az edzésednek, így növelve a pulzusodat és a kalória felhasználásodat megduplázva rövidebb út vezet a fogyókúra kitűzött céljáig. Emellett az edzésforma mellett nem csak zsírégetés robbanás szól, hogy pénztárcabarát, hiszen rajtad kívül nem kell hozzá semmilyen speciális eszköz, csupán egy jó edzőcipő és kényelmes ruha.

zsírégetés robbanás

Persze ha edzőteremben szeretnél futni, azzal csak jót teszel magadnak, hiszen ott hatékonyabban tudod végezni a gépek állítása és a szakemberek segítségével. A mai rohanó világunkban pedig az sem utolsó szempont, hogy 15 perc HIIT edzés felér egy órás aerobiccal a TV, vagy a laptopod előtt. Ez az edzés zsírégetés felsőfokon és persze a hatodikra felsétálástól sem fogsz többé megijedni, ha belekezdesz ebbe az edzésbe. A helyes táplálkozás természetesen ennél az edzésnél is nagyon fontos szempont, hiszen a kalória égetéssel és zsírcsökkentéssel sok energiát elveszítünk a szervezetünkből, ezért ezt megfelelő tápanyagokkal és fehérje forrásokkal kell pótolnunk.

Ez ekkora terhelésnél természetes, és ez egy kicsit a saját határaink feszegetéséről is szól, ami pedig a léleknek és a testnek is egyaránt csak jót tehet. Tehát ha van rá lehetőséged akkor ne egyedül vágj bele ebbe az edzésbe, legyen melletted valaki aki oda tud rád figyelni amíg rutinossá nem válsz!

zsírégetés robbanás

Én nagyon kedvelem a HIIT edzést, mert a maximumra törekszem és ha elérem azt, akkor fantasztikus érzés áraszt el. Szórakoztató és változatos is egyben.

zsírégetés robbanás

Lehet, hogy érdekel