Zsírégető karóra

Tabata - Légy Fitt

fogyás bbcom

Hogyan válasszunk sportórát? Erre adnak tökéletes megoldást a különböző sportórák, melyek segítségével könnyen kialakítható egy tudatos és érezhetően jobb végeredményhez vezető edzésterv. Mivel az órák ára néhány ezer forinttól akár százezrekig is terjedhet, mindenképpen érdemes tájékozódni a döntés meghozatala előtt, és végiggondolni, hogy a mi célunk a termék megvásárlásával.

Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget, bemutatva a főbb felhasználási köröket, és a hozzájuk szükséges funkciókat. Futóknak Azok számára, akik rendszeresen futnak, érdemes GPS-szel ellátott készüléket választani, mely képes a megtett távolság, illetve a sebesség és a tempó mérésére.

tippek a haszsír elvesztéséhez

Elhagyhatatlan funkció a pulzusmérés, mely lehetőséget nyújt a nyugalmi és a maximum pulzus megállapítására, illetve a megfelelő edzészónák kialakítására. Az edzészónákat a pulzus szintje határozza meg, mely alapján zsírégető, állóképesség nővelő és erőállóképességet fejelsztő szinteket különböztethetünk meg.

Ez a pulzusmérő a legegyszerűbb  a piacon.

Zsírégető karóra tudatos futók számára fontos, hogy tudják milyen pulzusszintet kell elérniük, hogy az adott zónába jussanak, és elérjék az általuk kitűzött célt.

A kategóriában ajánlott termékek:.

metabolikus fogyás valdosta

Lehet, hogy érdekel