Zsírégető hipertrófia. Az optimális edzésgyakoriság

A 10x3-as zsírégető módszer

zsírégető hipertrófia

Izomnövekedés és vérellátás Értékeléshez kérlek jelentkezz be! De mi van, ha a tudományos oldalát is áttekintjük a kérdésnek.

zsírégető hipertrófia

Ha valódi növekedést akarsz produkálni, meg kell érteni az alapokat, hogy tudd, mit, miért csinálsz. Csak a genetikailag legjobbak engedhetik meg maguknak, hogy nem értenek a testépítés tudományos hátteréhez, de többségünk nem ilyen. Izom-alapok Alapvetően az izomnövekedés kérdése kettős.

zsírégető hipertrófia

Egyszerűen tekintve a válasz a vérellátásban és a sejthidratálásban keresendő. De előbb lépjünk kettőt vissza és zsírégető hipertrófia meg az izom szerkezetét, mert az alapok fontosak ahhoz, hogy megértsük a szervezet működését.

Az izom számos alkotóból áll, melyek mindegyike feltétel az izomépülésben.

zsírégető hipertrófia

Az izomsejt első két fontos tényezője a szarkoplazma és a miofibrillum. A szarkoplazma számos fehérje, enzim és hormon láncolatából áll, valamint a mitokondriumból pedig maga az ATP gyár, ahol az izom energia termelődik és raktározódik. A miofibrillum a leggyakrabban előkerülő tényező, ha edzésről, edzés-alkalmazkodásról van szó.

A miofibrillum két összehúzó fehérjéje az aktin és miozin fehérjék, amelyek az izom összehúzódást produkálják. Kiegészítő fehérjék tucatjai vesznek részt még ebben a folyamatban.

zsírégető hipertrófia

Lehet, hogy érdekel