Xojane fogyni, Te jól használod a sampont? Így kellene egy szakértő szerint - Szépség és divat | Femina

Fogyás paleolit diétával? - Tanácsok fogyni vágyóknak 12. rész

Nőgyógyászhoz ment, aki közölte vele, hogy gyakorlatilag nincs hüvelye… Cosmopolitan. A tininek 14 évesen jött meg először a menstruációja, és már akkor kísérletezett a tamponnal, de nem sikerült felhelyeznie, ezért maradt az intimbetéteknél.

dos és donts fogyás fogyás karna

Azonban hiába próbálkozott egy órán keresztül, ismét kudarcot vallott, és elkeseredetten üzent a barátnőjének, hogy nem tudja felrakni magának a tampont, ezért nem megy a strandra. A BFF-je erre viccből átküldte néhány orvosi honlap linkjét, ahol a hüvely felépítéséről írtak néhány fotó kíséretében.

The Fat Nutritionist, vagyis a kövér táplálkozási szakértő - EniWays

Miután megnézte a képeket, rájött, hogy valami nagyon nincs rendbe vele, és anyukájától kért tanácsot, aki elvitte egy nőgyógyászhoz. A nővér először annyira meglepődött, hogy behívott egy másik orvost, aki aztán közölte, hogy nincs vaginám.

súlyosan a legjobb módja annak, hogy lefogy fogyás visszavonulási költségvetés

Az orvosok azonnal meg akartak műteni, de anyukám, aki szigorú katolikus, nem engedte. Nem tudom, talán azt hitte, xojane fogyni ha eltávolítják a szűzhártyámat, rögtön mindenféle pasival ágyba bújok majd.

Egy hét után sikerült rábeszélnem az operációra, és végre úgy élhetek, mint minden normális lány, bár tampont azóta se használtam és nem is szexeltem.

fogyás po angielsku Fogyás 59 éves nő

Lehet, hogy érdekel