Vr fogyás

vr fogyás

90 napos szétválasztó diéta

A virtuális valóság betört a fitnesz világába is bubba Egészség Felejtsd el az edzőtermet: a virtuális valóság és a fitnesz összevonásával egy új dimenzió nyílik meg a sportolni, fogyni vágyók előtt, és még élvezni is fogod. A technológiai evolúció olyan mértékben képezi részét a mindennapi életünknek, hogy mára már a fitneszipar is igyekszik egyre nagyobb mértékben kihasítani belőle a részét és ezáltal új élményekkel gazdagítani a konditerembe járókat.

zsír segít lefogyni

Ennek lehet vr fogyás új eleme az eddig csak a játékiparban domborító VR virtuális valóságamit a Boss Magazine, mint egyik nagy életmódtrendje tálal. A technológia már régebb óta szervesen beépült a konditermek világába, gondoljunk csak az edzés monotonitását megtörni szándékozó tévékre vagy hangszórókra, ám ezek a VR élményhez képest jelentéktelennek fognak tűnni.

Ez azért lehetséges, mert a VR technológia elsősorban az erő és a súlyellenállásra fókuszál a kardió helyett.

fogyni zsírégetés

De mégis mifélék lehetnek ezek a VR programok? Van köztük például olyan, amelyik a repülést, a szabadesést, illetve a zuhanást szimulálja, ráadásul a felhasználók még egymással is versenyezhetnek benne.

Lehet, hogy érdekel