Menyasszony lefogy

Nyári Dia elképesztő gyönyörű menyasszonyi ruhában | Well&fit

fogyás hasról 1 hét alatt

Eivissa Csak éppen menyasszony lefogy esküvőjére nyomta rá a bélyegét elég erősen, hogy addigra a 27 éves Vicky Jennings pont száz kiló fölé hízott. Más menyasszonyok direkt pár számmal kisebb esküvői ruhát vesznek és belefogynakJennings ruháját azonban éppen, hogy egyre jobban ki kellett engedni, ahogy közelgett a nagy nap.

A fiatalasszony végül akkor szánta rá magát a diétára, amikor meglátta esküvői fotóit. Galéria: Az esküvőjére felhízott, feleségként lefogyottFotó: Swns.

fogyás papír

A nő menyasszonykorában jó előre kinézte az esküvői ruhát, de a nagy napra menyasszony lefogy folyamatosan hízott. Hat-nyolc hetente kellett elmennie ruhapróbára, és még az esküvő előtt pár nappal is bővíteni kellett a fazonon, hogy a menyasszony beleférjen a ruhájába. Visszatekintve Jennings azt meséli, hogy esküvőjén végig kicsit zavarban volt külseje miatt, és amikor a lakodalomról készült képeket meglátta, elhatározta, hogy most már tényleg lefogy.

Body slim fit blézer

Ez egy évvel ezelőtt volt, Jennings ekkor kilót nyomott. A kétgyermekes anyuka testsúlyának kicsit több, mint felét dolgozta le egy év alatt: már csak 50 kg a súlya. Ehhez persze változtatni kellett étkezési szokásain, amik, azt mondja, akkor alakultak ki, amikor összejött későbbi férjével.

elveszíti a testzsír fenékét

Bár ugyanazt ették, a férj a képek szerint nem lett kövér, csak kedvese hízott fel mellette kilóra úgy, hogy naponta ötször ettek gyorskaját, amihez mindig szénsavas üdítőkket fogyasztottak.

Az volt a gond, hogy nem főztünk otthon egyáltalán.

Egy idő után kizárólag mirelit ételeken és gyorskajákon éltünk. Klikkelje végig fotóinkat, megdöbbentő az átalakulás!

Szinte minden lány arról álmodozik, hogy az esküvője napján olyan gyönyörű lesz, mint egy igazi hercegnő, és ezért képes is mindent megtenni.

Lehet, hogy érdekel