Karcsúsító stílusok, Karcsúsító stílustipp Amy Schumer színésznőtől

MADMAX Slimming Belt (karcsúsító öv) Blue

Karcsúsító trükkök Ma, három karcsúsító trükkel készültünk Nektek! Három olyan szabásmintát mutatunk be, amelyekkel négy, öt, hat, de akár hét kilót is lefaraghattok magatokról optikailag.

MADMAX Slimming Belt (karcsúsító öv) Blue

Ez a három trükk alapvetően hölgyeknek szól, akik elégedetlenek magukkal, és úgy érzik, hogy ezt a kilót sehogyan sem tudják ledolgozni. Erősebb pocak, szélesebb csípő Ebben az esetben érdemes csípőnadrágot hordani, hiszen ez a fazon magát a csípőt nyomja össze optikailag.

Mi ennek a hátránya, és hogyan tudjuk kiküszöbölni? A csípőnadrág belevág a pocakba, és ha van rajtunk pár kiló fölösleg, akkor bizony úszógumit képez a hasunkból.

karcsúsító stílusok hogyan lehet veszíteni a zsírtartalmat

Ennek eltüntetésére szolgál az első trükk. Karcsúsító stílusok, ahogy mondtuk a csípőnadrágtól eleve karcsúbbnak látszunk, a csípő összenyomása miatt.

Keresés az oldalon

De mindez önmagában nem elég, ha a nadrág teteje fölött kibuggyan a hasunk. A megoldás: egy lenge blúz, amit betűrünk a csípőnadrágba, és mivel az anyag lágyesésű, máris eltüntettük azt a részletet, ami pufinak mutatná a testünket. A lágy esésű anyagok — így hordva — látni engedik az alakodat, a derekadat, azonban eltakarják az úszógumit.

Kiss Kriszta Az alkatunkat nem utálni, hanem ismerni kell, és akkor jó eséllyel tudunk olyan optikai trükkökhöz folyamodni, melyek finomítják a vonalainkat.

Betűrve vagy lezseren kívül hordva? Ez a pont az előző egy variációja, hiszen nem csak az erősebb pocak-szélesebb csípő esetében fontos az, hogyan viseljük blúzainkat, felsőinket. És mit teszünk ebben az esetben?

Ki az a Kozma Rita?

Előszeretettel hordjuk ingeinket, blúzainkat úgy, hogy nem tűrjük be, hanem lezseren hagyjuk a nadrágon, szoknyán kívül lengedezni őket, mert azt hisszük, ezzel eltakarjuk a felesleget és karcsúbbnak látszunk.

Nos, nem így van.

karcsúsító stílusok 10 kg súlycsökkentési tippek

Hajni vendégünk múlt héten járt nálunk, és megengedte, hogy Orsi készítsen egy előtte-utána fotót, amit most megmutatunk Nektek is. Ezeken a képeken egyértelműen látszik, hogy legalább 4 kg-t eltüntethetünk optikailag, ha a felsőnket betűrjük a nadrágunkba!

Karcsúsító stílustipp Amy Schumer színésznőtől

Akár egy teljes mérettel kisebbnek tűnhetünk így. Itt érdemes a férfiaknak is karcsúsító stílusok, mert ha kicsit pocakosabb alkatról van szó, vagy olyanról, amit a pókhasú elnevezéssel szoktak illetni — és a vékony csípőjű, vékony lábú, kis fenekű férfiakra használják, akiknek helyesen dudorodó kis pocakja van - szintén karcsúsító stílusok, hogy az inget soha ne hagyják kívül, mindig tűrjék be!

A nadrágon kívül hagyott és lezsernek szánt viselési mód, akár tíz kiló plusz is eredményezhet optikailag. Ha pedig az inget említettük, külön kiemeljük, hogy csakis hosszúujjú inget értünk ez alatt!

Az igazság a magassarkú cipőről - Ezt minden nőnek tudnia kell - Stílus csevej Anettel

A rövidujjú ingek viselése egyenértékű divatbaki a zokni-szandál rettenettel. Viselőjét kisfiúnak, erőtlennek mutatja. Nyáron, a melegben egyszerűen hajtsuk fel az ingünk ujját, urak.

karcsúsító stílusok vékony zsírégetés

Ez rendkívül vonzó, szexi hatást kelt. De mit is teszünk pontosan, amikor kívül hagyjuk az inget vagy a blúzt, ahelyett, hogy betűrnénk? A legszélesebb pontunkat — hölgyek esetében a felsőtestet, uraknál a pocakot — hangsúlyozzuk, és ezt a legszélesebb pontot visszük tovább a textillel, gyakorlatilag hordót csinálva magunkból.

Ennek megoldása, hogy ha egy mellnél és pocaknál keskenyebb pontra helyezzük a fókuszt, vagyis betűrjük a csípőnadrágba az anyagot, hangsúlyozva így a test keskenyebb részét, azonnal megmutatkozik, hogy ott rejtőzik bennünk az a bizonyos kívánt jó alak! Tehát úszógumi eltüntetésére karcsúsító stílusok be a lágy esésű blúzunkat a csípő nadrágba, illetve az inget, blúzt mindenki más is inkább betűrve hordja, ezzel lefaragva kilót!

Az ujj megfelelő szöge — ruhageometria Az utolsó karcsúsító trükk, a ruhaujj megfelelő hordása, vagyis a ruhaujj megfelelő szöge.

Karcsúsító trükkök

Legyen szó pólóról, blúzról, ingről vagy bármilyen ruháról, aminek az ujja vízszintesen vágja el karunkat, ez a vízszintes vonal növeli karunk karcsúsító stílusok, vagyis plusz kilókat ad hozzánk optikailag. Mi a megoldás? Hajtsuk vissza, vagy vágjuk le az ujjat, úgy, hogy aszimmetrikus vonalat kapjunk. Fontos tudni, hogy ez sem kivétel nélkül, csak nagyon nagy százalékban igaz az emberekre. Biztonságos és hatékony zsírégető kiegészítő azáltal, hogy oldalt felhajtjuk a ruhaujjat, kapunk egy folyamatos ívet, ami vékonyabbnak mutatja a derekat és megnyújtja a kart.

Ez a vonalvezetés élesebben rajzolja ki a derekat, és kevésbé erősíti a felkart.

  1. Alultápláltságot jelent.
  2. 12020kalóriás étrend rendelés
  3. Fogyás központ mississauga

Ennek illusztrálását élőben is megnézhetitek Orsi stílusvideójában, ahol saját magán mutatta be a harmadik trükköt!

Lehet, hogy érdekel