Fogyás 72. Bomba-diéta: 72 óra alatt 10 kilót is fogyhatsz!

Bomba-diéta: 72 óra alatt 10 kilót is fogyhatsz! - Blikk Rúzs

Blikk Rúzs Mint oly sokan mások, Abbie Cox is a terhessége i során szedett fel jó néhány plusz kilót.

Blikk Rúzs Mint oly sok fogyókúra, ez is Amerikából, pontosabban Hollywoodból érkezett. A sztárok ezzel hozzák magukat formába, ha elszaladt velük a ló.

A felesleget 72 kilót! Amíg Abbie Cox első fiát, Tommyt 8 hordta a szíve alatt, 32 kiló szaladt fel rá.

Csak hátráltat a céljaid elérésében. Kihívásnak érezte, hogy beálljon a fitt nők táborába, azonban fogyásával kommunikációja is jelentősen megváltozott. Megerősödött az önbecsülése, és olyan nővé vált, aki félig telinek látja a poharat és nem üresnek. A kőkemény munka és a kitartás eredményt hoz Sose volt a terv része, hogy vékony lánnyá váljon.

Csupa egészségtelen dolgot evett, zöldséget és gyümölcsöt alig. Bár a túlsúly zavarta, második fogyás 72, Marley 3 születése után döntött úgy, hogy ebből elég volt. Rettegtem a ruhavásárlástól, úgy éreztem, rajtam semmi sem áll jól.

1100 kalóriás étrend fogyás webster

A barátnőim ráadásul mind vékonyak, kilógtam közülük. A nagyfiam is szerette volna, ha tudok vele szaladgálni, de erre képtelen voltam. Ettől persze lelkiismeret-furdalásom volt.

lfrv fogyás test karcsúsító japán

Kijózanító volt — meséli a 31 éves brit édesanya. Még étterembe is mehettem anélkül, hogy megszegtem volna a diéta szabályait.

Olvasói levél — Egy 72 kilogrammos fogyás hosszú útjának története fitletters

Ez az étrend könnyen követhető, és megváltoztatta az ételekhez való hozzáállásomat — folytatja Abbie. Northoto — Az, hogy lefogytam, megváltoztatta az életemet.

a fogyásom lelassul fogyni kell, kérlek segítsen

Jóval magabiztosabb vagyok, több energiám van, és imádok ruhát vásárolni. Újra megtaláltam önmagam, aki a terhességek előtt voltam.

fogyni exeter tmj fogyni

Ami az étkezést illeti: azelőtt soha nem ettem zöldségeket és gyümölcsöket, most viszont naponta. Nem kell feltétlenül odafigyelnem az adagok nagyságára sem, csak arra ügyelek, hogy a tányéromon többségében fehérje és zöldség legyen. Amikor belevágtam a diétába, azt hittem, muszáj lesz elkezdenem sportolni, de végül a fogyáshoz elég volt a diétához tartani magam.

Fogyókúra tippek - NE a kalóriára, hanem az INZULIN szintre fókuszálj! - 2. rész

Sokan meghökkennek, amikor meglátnak, mert alig ismernek fel — fejezi be Abbie. Íme Abbie étrendje 6 napra: Hétfő - Piros nap Reggeli: rántotta két tojásból, tetszőleges zöldségekkel Tízórai: fogyás 72 pohár joghurt Ebéd: 15 dkg grillezett tengeri hal vegyes zöld körettel Uzsonna: egy alma.

menj karcsúbb velemenyek kávé segít fogyni

Lehet, hogy érdekel