Fogyni terapeuta, Így könnyű a fogyás | Természetes-Egészséges-Bioexpress Megoldások

fogyni terapeuta
Iskolai végzettség:

E-mail Itt a fogyni terapeuta, viszlát nagykabát! Előkerülnek a csinos ruhák, egyre több látszik belőlünk, aminek valljuk be, nem mindig örülünk. Mert kinek itt, kinek ott van egy kisebb, esetleg  nagyobb felesleg, amit nem szívesen tesz közszemlére.

fogyni terapeuta a legjobb zsírégető kiegészítő természetes

Szerencsére még van idő nyárig: Hajrá, diétára fel! Leskovics-Ortelli Andrea vagyok, tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta, a JóLeszek Program és a Fogyókúrás Terápia kidolgozója.

Így könnyű a fogyás

Célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak, hogy megtanuljanak a saját életükben jól lenni. Hogy megtalálják önmagukban azokat az erőforrásokat, melyek segítenek, hogy ne csak túléljék a napjaikat, hanem hogy valóban megélhessék érzéseiket, vágyaikat, hogy boldogok és elégedettek lehessenek.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel! T Tóth Balázs egész életében az ember kapcsolatát kutatta az étellel. Most a Semmelweis Egyetem doktoranduszaként folytatja ugyanezt, de közben saját, hamarosan nyíló stúdiójában amelyen többedmagával dolgozik is alakítja a hozzá fordulók életmódját. A legtöbben persze fogyni szeretnének, de Balázs módszere komplexebb, mint a kalóriaszámlálás.

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem pszichológusi diplomámat, majd az ELTE-n a tanácsadó szakpszichológusi másoddiplomámat. Pályám során segítettem állásukat elvesztőknek új munkahelyet, új életpályát találni, majd a kecskeméti Családsegtő Szolgálat pszichológusaként segítettem a krízisben, nehéz élethelyzetben küzdő emereknek.

fogyni terapeuta karcsúsító ajándék

Fogyókúrával gyermeikeim születése után kezdtem fogalkozni, számos külföldi és magyar szakirodalom áttekintése után, több elismert szakemberrel konzultálva, mély önismereti munkával, eleinte csak saját magamért. Sikeremet látva egyre többen kérték, hogy nekik is segítsek, a velük való közös munkából született a Fogyókúrás Terápia. Jelenleg a JóLeszek Program keretében segítek fogyni terapeuta nehéz élethelyzetben lévőknek, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi krízisről, életvezetési nehézségről, étkezési problémáról, fogyni terapeuta magáról a fogyókúráról.

fogyni terapeuta fogyni az anyagcserének növelésével

Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez így is van, ha nem eszel többet kalóriánál, valóban fogyni fogsz, bármit csinálsz. Egy gond van, de az nagy: éhezni fogsz, és nem zsírt, hanem izmot égetsz majd el.

Így megeshet, hogy a diéta végére kilóban kevesebb, de testzsír százalékban több leszel.

Biztonságot nyújtó orvosi háttér

Emellett rettentően éhes és kiéhezett leszel, és a leadott kilók a haverjaikkal együtt repülnek vissza rád.

Ezért kérlek, ezen a tavaszon ne így csináld.

fogyni terapeuta végleges fogyás fogyókúra nélkül

Figyelj, hogy ne vonj meg magadtól semmilyen fontos tápanyagot, sőt semmilyen számodra fontos ételt. Ne éhezz semmire. A kulcs a mennyiség.

A Bach virágesszenciákkal úgy tudunk fogyni, hogy segítségükkel kiküszöböljük a nyughatatlanságot és azokat az ideges érzelmi állapotokat, amik az evéssel vagy fogyással kapcsolatban bennünk jelen vannak. De hogyan lehet fogyni a Bach virágesszenciákkal? Nagyon sokszor megesik velünk, hogy nem azért eszünk, mert éhesek vagyunk, hanem mert az adott pillanatban valamilyen erős érzelmi hatásra így reagálunk.

Ha nem tudod elképzelni a számodra tökéletes világot csoki nélkül, akkor egyél csokit, de csak egy keveset. Ha nem éhezteted ki magad rá, nem fogod kívánni annyira, hogy zabálnod kelljen belőle.

fogyni terapeuta pf zsírégető

Légy tisztában vele, hogy fogyózol, de ne büntetésnek, inkább kihívásnak éld meg Ne fogyni akarj, hanem kontrollt szerezni az étkezéseid felett. Mert ha bármit, bármikor megeszel, akkor nincs nálad a kontroll, az étkezésed maga a kontrollvesztett állapot gyakorlatilag ilyenkor lazítaszde ha szigorú diétát követsz, akkor is kiadod a kezedből a kontrollt, hisz nem te döntöd el, mikor, mennyit eszel.

A fogyás tanulható, állítja Tóth Balázs pszichológus

A cél az, hogy te irányíts. Hogy tudd, milyen ételből mennyire van szükséged ahhoz, hogy egyenletesen fogyjál, és hogy ezt végig is tudd vinni. Ne legyenek teljesíthetetlen céljaid.

Ha most tavasszal annyit elérsz, hogy te irányítasz, már nyertes vagy! Hogy ezt hogyan érheted el?

Lehet, hogy érdekel