Fogyni podcast

Nehezebb nőként fogyni? | Marie Claire

fogyni podcast fogyni a csípő fenék

Megosztom A fiúk, akik régiónkban meghonosították a podcast-műfajt A podcasting technológia lehetővé teszi a digitális hangállományok sorozatszerű közzétételét az interneten, úgy, hogy a felhasználók feliratkozhatnak az adott műsor epizódjait tartalmazó csatornákra. Az ilyen technológiával közzétett műsorok neve a podcast.

fogyni podcast reggeli diéta

Pikó Stefánia — Mióta űzitek a szakmát? Nem kifejezettem rádiósként kezdtem, több mindent kipróbáltam, hiszen az Ér hangjának van online tévéje és havilapja is, amelyek elkészítésében a mai napig közreműködök, a havilapot én korrektúrázom, de a fő profil a rádiózás lett. Ez a rádió online működik, egy reggeli élő hírműsorral fogyni podcast és 10 közöttés egy délutánival, amit volt, hogy en csináltunk, mindenki beugróként, önkéntesen.

Nem tudsz fogyni?

Aztán elkezdtek fogyni az emberek, és maradtunk hárman Lórival és Rupárcsics Csilla kollégánkkal. Mivel kevesen maradtunk, én pedig ráálltam a podcast-hallgatásra, azt javasoltam, hogy kezdjünk el mi is podcasteket gyártani. Ezeket előre el lehet készíteni, nem élőben megy, és végül is egy picit több teret adunk az embereknek.

Helyi, megyei, országos, nemzetközi, és sporthíreket is közlünk.

fogyni podcast a lupus miatt fogyni kell?

Be van osztva, hogy ki, milyen híreket szerkeszt, én például az országos híreket szerkesztem, Peti pedig a sporthíreket, Bihar megyei híreket. Emellett a rádiónak természetesen zenei kínálata is van, és egy ideje naponta hallható fogyni podcast elkészített podcastünk is. Melyek a témák?

Milyen diétabakikat követünk el, amelyekkel többet ártunk, mint használunk?

Van egy ötlettáblánk, erre mindenki fel szokta írni, ha épp eszébe jut egy jó téma, vagy egy érdekes foglalkozású személy, akivel beszélgetni lehetne. A felírt ötleteke át szoktuk beszélni, és megtervezzük a podcastet.

Vannak például sport tematikájú podcastjeink, ezekben általában ketten Petivel szoktunk beszélgetni, vagy vannak filmes podcastek, ezekhez csatlakozni szoktak vendégek, barátok is, ezen kívül pedig volt egy projektünk, ami a Moszkva Kávézóval indult be, ami arról szólt, hogy az ott fellépő együttesekkel készítünk interjúkat, beszélgetéseket. Ezen kívül vannak más meghívottjaink is, nem csak zenészek.

fogyni podcast zsírégetési tudományos tanulmányok

Olyan személyek, akiknek a munkája vagy egyéb tevékenységei érdekes lehet az ember számára. A vele való beszélgetésünk hétfőtől lesz elérhető a Youtube-csatornánkon.

fogyni podcast Arden kerti fogyás

Pont az a koncepció, hogy nem szeretnénk csak egy korcsoportot megszólítani. Tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz olyan hallgató, aki minden podcastünket meg fogja hallgatni, de igyekszünk minden témát érinteni, hogy esetleg olyanok is megismerjék ezt a műfajt, akik eddig nem találkoztak vele.

Az interjú további része a Bihari Napló április 6-i lapszámában olvasható.

fogyni podcast éget zsírt 40 felett

Lehet, hogy érdekel