Fogyni JIM. „Egy hétig minden este nassoltam, mégis fogytam”

Brutális fogyás és lábfertőzés – színészek, akik csaknem meghaltak egy szerepért

FOGYÁSHOZ MOTIVÁCIÓ ÖCSÉMTŐL (NEM CSAK FOGYNI VÁGYÓKNAK!)

Edzés Egészség és sport Táplálkozás írta KJ Fogyni JIM és biokémiából doktorált Amerikában, és most rengeteg, tudományosan alátámasztott cikkel és videóval segíti elő követőinek személyes fejlődését. Hogyan fér össze a tudományos munka és a fekvenyomás?

A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mit javasol fogyásra a gyúrós doktor? A cikkből kiderül! A cikk még fogyni JIM ért véget, lapozz! Kép forrása: jymsupplementscience.

További cikkeink a témában

Íme egy: Rendszeresen jártam a terembe, és ilyen-olyan diétákat követtem, de egyszerűen nem tudtam lefogyni. Sőt: még híztam is!

fogyni JIM

Jim azonban megmutatta nekem, hogy a tápanyagok rendes ismeretével és egy kis kalóriaszámlálással el lehet érni azt, amit akarok. Nem csak a súlyokhoz ért, de azt is tudja, mit miért tesz vagy eszik az ember. Csak az ő edzésterve működött nálam!

fogyni JIM

Ez csak egy a rengeteg pozitív visszajelzésből, amelyet Stoppani kapott. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy támadói is vannak, de a puszta tény, hogy kritikusai is csupán két cikket tudtak megpiszkálni Stoppani közel angol, német és spanyol nyelvű írásából és tanácsábólmég inkább az ő elméleteit erősíti.

fogyni JIM

Az edző cikkei végén található lábjegyzetek még az egyszeri bölcsész szívét is megmelengetik. Stoppani a következőket írja arról, szerinte hogyan is kellene táplálkoznia annak, aki eddz, illetve annak, aki megszabadulna a feleslegétől: Az egyik általános probléma, amit a fogyni és izmosodni vágyók is megtapasztalnak — és amivel gyakran meg is keresnek —, hogy túl drasztikusan hagynak el minden kalóriát és szénhidrátot, rögtön már az edzéseik megkezdésekor.

Sokan kérdezik tőlem, hogy jó ötlet-e ketogenikus keto diétára állni, ami hihetetlen alacsony szénhidrátbevitellel jár.

fogyni JIM

Nos, szerintem az összes szénhidrát elhagyása a legrosszabb, amit tehetünk a szervezetünkkel! Stoppani szerint ez a drasztikus diéta ugyan testsúlycsökkenéshez vezet, ám a hatás rövid idejű lesz.

fogyni JIM

Ezt is olvasd el kattints ide! Így működik a kalóriaszámlálós diéta A szervezet folyamatosan küzd a zsírvesztés ellen, hiszen egy nagy energiatartalékról van szó, amelyre szükség lehet a nehéz időkben, pl.

fogyni JIM

Ez egy reális helyzet volt még az őseink korában, ám a mi esetünkben már nem igazán az. Így hát az edződoktor szerint nem számít, milyen alacsony szénhidrát- és kalóriabevitellel él az ember, a szervezet előbb-utóbb alkalmazkodni fog az újhoz, és nem fogy tovább. Stoppani szerint a fogyás titka az, hogy olyan sokat együnk, amennyit csak tudunk, miközben igenis leadunk a testsúlyból.

Mikor aztán eléri a plafonértéket, kis részletekben elhagyja a szénhidrátokat, majd újra eléri a plafonértéket, és ez így megy tovább a drasztikus fogyásig.

  1. Jim Carrey inspiráló története kisberikonyvtar.hu | Jim carrey, Jim, Youtube
  2. Jim Carrey - klasszikus - Lakatos Péter
  3. Amennyiben fogyni szeretnél, kérd ki orvosod véleményét!
  4. Szénhidrát diéta receptek

Lehet, hogy érdekel