Fogyni bál, Súlycsökkentő szabályok

Biocom Bál Erika & Lali tiszteletére – Imi & Dia fogyása egészségesen – gyere, fogyj velünk!

Esztergom, Királyi Vár, Lovagterem Volt szerencsénk részt venni rajta, kezdődjék az élménybeszámoló erről a nem mindennapi bálról. Buli része is volt a bálnak, de erről majd később… Mindenki készült, kiöltözött csinosan, az ünnephez illően.

2020. október 16-18.

A szállás elfoglalása után közösen, egy autóval mentünk a helyszínre. Jóval korábban odaértünk, elfoglaltuk a számunkra kijelölt helyet és vártunk, míg kor megérkezett az ünnepelt pár. Mindenkinek megvolt a helye, névre szólóan lettünk elhelyezve.

Sokan közülünk irányító feladatot kaptak, segítettek a vendégeknek megtalálni helyüket.

  • MediFat - Fogyás szalagavatóra
  • Biocom Bál Erika & Lali tiszteletére – Imi & Dia fogyása egészségesen – gyere, fogyj velünk!

Minden asztalnál illusztris vendégek foglaltak helyet, várakozással telten nézegettük az óráinkat, mikor is lesz már végre hét óra, hogy az egész program igazán elinduljon. Amíg várakoztunk, lehetőség volt rövid beszélgetésekre, ismerkedésre és fényképezkedésre.

Úgy is tudunk formálódni, fogyni, hogy nem veszítünk súlyt. Vagy ha igen, minimálisat. Ez lenne a kívánt módja a szalagavató előtti átalakulásunknak. Sajnos sokan nem úgy szeretnének karcsúbbak lenni, hogy az az egészségüknek ne ártson. Pedig sokkal hasznosabb és tartósabb eredményt is elérhetünk.

Ujvári Zsuzsanna és Ujvári Norbert fogyni bál tartott rövid ismertetőt a várható programról többször is, végül, mikor már csak percek voltak hátra hét óráig, megkért mindenkit, hogy fogyni bál el jól megérdemelt helyét és csendesedjünk el.

Erika és Lali pontban kor megérkeztek és a vörös szőnyeggel borított lépcsőn ünnepélyesen bevonultak.

Account Options

Katonáné Tóth és Szabóné Gyarmati Tímea után Törköly József mondta el hálás köszöntőjét, végül pedig Szabó Máté adta át azt az ajándék farajzot családfa-csapatfa-ágfa az ünnepelt párnak, amin minden jelenlegi TW hatos és hetes HV-nak az ujjlenyomata mint egy levél a fán szerepel. Aki nem hiszi, tesztelje, járjon utána, mint Sherlock Holmes.

fogyni bál

Elmondták, milyen érzés volt átélni azt a sikerhez vezető utat a másik oldalról, ahonnan nem sokan láthatják. Márk mostanra oda jutott, hogy meglepte családját, megcsapta az orrát a siker szele és itt most bejelentette, fogyás penang is elindul ezen az úton.

Miért áll le a fogyás?

Erika és Lali újra szóhoz jutottak. Itt köszönték meg mindenkinek, akik őket elindították, akik tartották bennük a lelket és mindenkinek, akik bármit is tettek azért, hogy most az ő tiszteletükre rendezték a bált. Lali pár érdekes, emlékezetes történetet osztott meg velünk, mint amikor például összefejeltek Lőrincz Jánossal.

Volt sok vendég is, akik a Biocom családhoz tartoznak, de a Tóth-Wolford Team-hez nem.

Maradjon motivált! Miért áll le a fogyás? Számos oka lehet ennek. Például többet eszik, mint amennyire szüksége van. Lehet, hogy nem eszik sokat, de talán túl sok gyümölcslevet vagy üdítőt iszik.

Erika mindegyiküknek köszönetet mondott, mert ők voltak azok, akik segítették abban, hogy most ilyen sikeresek lehetnek. Ágvezetőnk, Kónya György és párja, Krigel Zsuzsi következtek.

5 szuperbiztos tipp, ha fogyni akarsz! | Well&fit

Gyuri a barátságot emelte ki legfőképp és szép szavakkal köszöntötte az ünnepelteket. Elmondta, hogy kevesen jutnak el ilyen hamar ezüst hálózatigazgató rangig és bizony ez hatalmas elismerés volt tőle.

  1. Címkék: ruha esküvő bál fogyás esküvői elektro helyi báli zsírpárna elektrolipolízis lipolízis zsírcsökkentés fülakupunktúra lipolizis
  2. Fogyás hipnózissal | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Mindenki hangoztatta, hogy senkinek sem szeretne elfelejteni megköszönni segítségét, bármi is volt az, de előfordulhat, hogy valaki kimarad, ezért előre is elnézést kértek.

Azt gondolom, nem maradt ki senki, aki mégis, nem vette zokon ezt.

Fogyni csak rendesen, szépen

A szép szavak után lassan megkezdődött a vacsora. Menü: Kacsa erőleves kacsahússal, zöldséggel, lúdgége tésztával Roston sült csirkemell, tokaji szőlőmártással, burgonyapürével tálalva VAGY Roston sült tarja steak lecsósan, fogyni bál gombás dörzstarhonyával tálalva, hozzá kevert zöldsaláta, vegyes savanyúság Végül desszertként csokitorta, tejszínes eperkrém torta tej- és glutén mentes Míg vacsoráztunk, elcsendesedett a terem.

  • Maradjon motivált! | Diéta és Fitnesz
  • Zsírpárnacsata kontra bál és esküvő - Mindent az egészségről

Viszont ahogy a végéhez értünk, ismét Ujvári Zsuzsi következett Ujvári Norbival és felkonferálták azt a duót Egri Boysaki egész este húzta, játszotta nekünk a talpalávalót.

Innentől kezdve már többé nem lett csend, beindult a bál és az élet… Erika és Lali szívükben pedig kellemes emlékeket őriznek róluk, így külön kérték, hogy a mostani bálon ők legyenek az élő zenét játszó muzsikusok. Kökény Attila, Ujvári Zsuzsi és Ujvári Norbi ajándéka volt az első vendég fellépő, egész jól nyomta, bár szerintem elég hamar abbahagyta.

Kapcsolódó cikkek

Az Egri Boys szép zenélését kétszer kellett még félbeszakítania. Először akkor, amikor fura alakok még furább szerelésben rohantak be a terembe több irányból is. Ezek közt voltam én is, hiszen meglepetéssel készültünk.

fogyni bál

Erika kedvenc es évekbeli számára, a Dr. Alban — Sing Hallelujah számra készültünk egy koreográfiával, melyet elő is adtunk, majd a szám újboli lejátszása során már mindenkit bevontunk táncolni.

Milyen gyorsan fogyni, mielőtt bál

Nagyon jó érzés volt benne lenni, hát még látni a meglepett arcokat az elején, a sok-sok mosolyt közben és az örömmel csatlakozó új táncosokat. Katona Szabolcs jóvoltából készült felvétel is a táncról, ezt csatolom most ide: Másodszor akkor szakították félbe a zenekart, amikor Kocsis Tibor jelent meg a Törköly házaspár vendége.

fogyni bál

Fellépés legalább akkora sikert aratott, ha nem nagyobbat, mint Kökény Attila, ráadásul még vissza is lehetett tapsolni. Ez után folytatódott az éjszakába nyúló bál, ahol fogyni bál addig maradt, amíg jól érezte magát.

Bejegyzés navigáció

Mi a végsőkig kitartottunk, utána pedig taxi vitt a szállásra bennünket. Nagyon köszönjük a szervezést az Ujvári házaspárnak és a Biocomnak! Csodálatos estét, fergeteges, nem normális bált hoztak össze a páratlan páros tiszteletére.

Még sok ilyet kívánunk mindenkinek, mi magunk is kitűztük célként, hogy bizony ezt el akarjuk érni. További szép napot mindenkinek!

Lehet, hogy érdekel