Btc fogyás

btc fogyás

btc fogyás

Bár HODL-ernek tartottam magam, valójában sokszor eladtam és vettem a BTC-t és később más altokat ami igazából hiba volt, mert ha simán tartom, akkor többet kerestem volna. De engem megfogott a volatilitása és az ebben rejlő lehetőségek, viszont a krito tőzsdére a szabályozatlansága miatt egész más szabályok érvényesek. Vannak piramisjátékok, csalások, de azok jobbára kérész életűek még állami szinten is.

btc fogyás

A BTC mögött komoly infrastruktúra van a bányászok és sokkal ésszerűbb rendszer is, mint a jelenlegi pénzügyi rendszerünk. Most épp egy "kis" válságot élünk, a Btc fogyás gyorsan nyomtatott pár 10 milliárd USD-t, csak úgy, hogy legyen mivel segíteni a bajban.

btc fogyás

Ez azért elég fura. Ennyi erővel én is nyomtathatnék itthon ha elfogy a kp-m és menni kellene a boltba nehogy éhen haljak : Ettől persze a BTC nem fogja leváltani az USD-t, csak egy szemléletet ad. Olyan, mint az arany, vagy még olyanabb.

btc fogyás

Véges számú van belőle, és ez manapság, ebben a digitális világban óriási érték! Egyszerű, és egyszerűen zseniális találmány. És miért gondolom, hogy még hatalmas potenciál van benne? Amikor ezt elérjük, már nem lesz olyan ingadozó az árfolyam és tényleg minden valamirevaló befektetési portfólió el nem hanyagolható részét fogják a kripto valuták, de főleg a BTC.

btc fogyás

Lehet, hogy érdekel