BCN fogyókúra

Refrigerante Facet 7.8110 Termostato Parti per auto

BCN fogyókúra

A természetes növényi kivonatokat tartalmazó Pueraria Mirifica krémek, pakolások és szérumok segíthetnek a mell növelésében, rugalmasságának fokozásában, formájának javításában. A Rejuvi készítményének fő hatóanyagát tartalmazó gyógynövény a Pueraria mirifica Észak-és Északkelet- Thaiföldön és Mianmarban termő gyökérnövény.

Fiatalító, adaptogén gyógynövény, melyet régóta használnak a népi gyógyászatban.

BCN fogyókúra

Thaiföldön több mint száz éve használják a Pueraria mirifica-t, főként fiatalító, mellnövelő hatása miatt. A Rejuvi Breast Firming mellfeszesítő krém fitoösztrogén tartalmának köszönhetően növeli a vérkeringést, ezzel elősegíti a mell növekedését, feszesítését és megemelését.

Adulto 18 x 4.5 x 4.5 cm Nero Favour Flt05Cl Torcia Unisex

A Pueraria Mirifica kivonat szépíti a mell formáját és feszessé teszi. Használata: Vigye föl egy kis mennyiséget a mellre és masszírozza be.

BCN fogyókúra

A tökéletes hatás érdekében használja a krémet reggel és a komplexet este. A termékeket nagyjából fél évig javasolt alkalmazni, de legalább három hónapig.

BCN fogyókúra

BCN fogyókúra segíthet a mell körkörös masszírozása is — kívülről befelé majd belülről kifelé haladó mozdulatokkal és tornagyakorlatokkal tovább javíthatjuk az izomtónust és a bőr feszességét. A legjobb a masszírozást a krém felkenésekor elvégezni.

BCN fogyókúra

Lehet, hogy érdekel