Argos fogyás, Kaloss Szegélyvágók felülvizsgálata | Vásárlás vagy átverés?

Kiállítás: Photo Linda

argos fogyás

Még argos fogyás nem találják a Jeges-tengernél eltűnt kutatónőt [origo] A sarki sötétség és a fogyatkozó üzemanyag vetett véget a mentőhelikopter munkájának március én, csütörtökön, miután az Északi-sarkvidék embert próbáló körülményei közt közel egy hete nyoma veszett egy finn kutatónőnek.

A keresesést a rossz időjárás miatt felfüggesztették. A 43 éves argos fogyás származású finn Dominick Arduin Észak-Szibériából indult útnak március 5-én, hogy a nők közöl elsőként egyedül, mindennemű segítség nélkül jusson el az Északi-sarkra. Arduintól utoljára elindulása napján érkezett műholdas telefonhívás, amelyben arról számolt be, hogy egy Argos típusú irányjelzőt hozott működésbe, de az expedíció hátterét biztosító csapat a jeleket már nem észlelte.

argos fogyás

Dominick Arduin az észak-szibériai Artyicseszkij-Insztyitut-szigetek egyikéről indult útnak, ahonnan a Kara-tenger nyílt vizein kajakkal tervezett megtenni mintegy 65 kilométert, míg eléri a sarkkör jégmezejét. Onnan sítalpakon ment volna tovább.

argos fogyás

Arduin korábban számos nemzetközi versenyen ért el sikereket, ben megnyerte a Párzs-Dakar mountainbike rallyt, ben - 13 évvel az amerikai Helen Thayer után - második nőként jutott el egyedül, segítség nélkül az Északi mágneses sarkra a földrajzi és a mágneses sark nem esik egybe, a kettő jelenleg több mint kilométerre van egymástól.

Lehet, hogy érdekel