Aptiva fogyás, Captiva - Családi terepes

Vezettük a Superb új kihívóját - Chevrolet Malibu-menetpróba

Az autó hűtőrendszere egy speciális fagyálló folyadék és víz keverékét keringeti a motor hűtőköreiben, ezzel segít biztosítani a motor normális üzemi hőmérsékletét működés közben. Nézzük 3 gyakori okot, amit hűtőfolyadék aptiva fogyás eredményezheti: 1. Repedés vízhűtő zárókupakján Az autó vízhűtőjében nyomás van, ezt a nyomást csak tökéletes zárt rendszer tudja megtartani.

Az autó az első kisméretű szabadidőautó a Chevrolet kínálatában, sőt az első európai Chevrolet, amiben gázolajos motort alkalmaznak. Jövőre indul a dízelmotor gyártása Dél-Koreában évi ezer darabos kapacitással. Kétféle változatban készül majd a blokk, a gyengébb lóerős Nmfix lapátgeometriájú turbóval. Az erősebb változat változó turbógeometriával lóerőt ér el nél, illetve newtonmétert tud nél. Felárért mindkét motort részecskeszűrővel is ellátják.

Ha a vízhűtő zárókupakján valamilyen sérülés vagy repedés látható, akkor a nyomás alatt lévő rendszer miatt tapasztalhatsz szivárgás a kupak körül. Ez egy nyomáspróbával is ellenőrizhető.

aptiva fogyás

Gyakran előfordul, hogy a hűtőfolyadék nem a külvilágba távozik, hanem a motorba. Teljesítmény visszaesés tapasztalható, észlelheted azt is, hog gőz távozik a kipufogóból nagyobb mennyiségben és a hűtőfolyadék szintje csökken, látszólag minden ok nélkül.

aptiva fogyás

Ilyenkor azonnal pótolni kell az elveszített hűtőfolyadékot és gyakran szükséges ellenőrizni a folyadék szintjét. Természetesen ez még nem oldja meg a problémát, de a túlmelegedés miatti motorhiba megelőzését mindenképpen, addig is, amíg a probléma valódi okát el nem hárítod.

4x4 online :: Suzuki SWIFT Sport BOOSTERJET - fogyókúra után is remek kondiban!

Az ilyen jellegű "szivárgást" motorhiba okozza: motorblokk, hengerfej tömítés elöregedése, repedt hengerfej. Külső szivárgás Ezt a legkönnyebb észrevenni és a hiba okát azonosítani.

aptiva fogyás

Gyakran előfordul, hogy ha a hűtőfolyadék kifelés szivárog, akkor rövid idő alatt nagy mennyiségű folyadékvesztés történik és a motor gyorsan túlmelegszik. Ennek oka lehet például: korrodált, lyukas vízhűtő, egy laza bilincs, lyukas vízcső, éppen széthullni készülő vízpumpa.

Ez a férfi letette az italt és helyette edzőterembe kezdett járni. Ez történt vele egy év alatt: 2. Nekem a zumba nagyon bejött, jó oktatókhoz jártam, élveztem, mert az az egy mikor meghallják, hogy majdnem 40 kilót fogytam a szülés.

Ha a hűtőfolyadék aptiva fogyás csökkenést észlelsz mindenképp pótold a hiányzó mennyiséget és fordulj szakemberhez minél előbb, hogy elkerüld a költséges javításokat.

Lehet, hogy érdekel